Аграрний тиждень. Україна
» » Полтавщина співпрацюватиме з провідними агарними компаніями Ізраїлю
» » Полтавщина співпрацюватиме з провідними агарними компаніями Ізраїлю

Полтавщина співпрацюватиме з провідними агарними компаніями Ізраїлю


Питання розвитку співпраці полтавських сільгосптоваровиробників з провідними агарними компаніями Ізраїлю обговорив заступник голови облдержадміністрації Володимир Замикула під час робочої зустрічі з керівництвом Асоціації сприяння співпраці “Ізраїль – Україна та країни СНД”.
У ході зустрічі Володимир Замикула зазначив, що, виконуючи завдання Президента України В.Ф.Януковича щодо розвитку зовнішньоекономічного співробітництва вітчизняних товаровиробників з іноземними партнерами, залучення іноземних інвестицій в економіку держави, використання потенційних можливостей розширення виробництва продукції конкурентноздатної на зовнішніх ринках, Полтавською облдержадміністрацією налагоджено тісні зв’язки з Асоціацією сприяння співпраці “Ізраїль – Україна та країни СНД”.
В.В.Замикула відзначив актуальність та користь останнього візиту делегації виробників Полтавської області до Ізраїлю, який відбувсь на початку квітня, та наголосив на необхідності переходу до наступного етапу розвитку партнерських взаємовідносин з ізраїльською стороною – визначення конкретних проектів та учасників, що будуть найближчим часом реалізовуватись за сприяння Асоціації “Ізраїль – Україна та країни СНД”.
У ході обговорення учасники зустрічі, зокрема сільськогосподарські виробники області, сформували коло першочергових проектів, над якими триватиме робота спільно з Асоціацією.





Схожі новини
  • У цьому році на Полтавщині придбали сільгосптехніки на 52 млн. грн. більше, ніж минулоріч
  • Україна та Німеччина визначили ключові напрямки співпраці у галузі біоенергетики на найближчі два роки
  • Україна та Німеччина визначили ключові напрямки співпраці у галузі біоенергетики на найближчі два роки
  • Україна і Китай поглиблюють співпрацю в галузі сільського господарства
  • Аграрії Полтавщини та Ізраїлю реалізовуватимуть проекти за п'ятьма напрямками

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.