Аграрний тиждень. Україна
» » До бюджетів надійшло 79,5 млн гривень від продажу земельних ділянок державної та комунальної власності
» » До бюджетів надійшло 79,5 млн гривень від продажу земельних ділянок державної та комунальної власності

До бюджетів надійшло 79,5 млн гривень від продажу земельних ділянок державної та комунальної власності


До Державного та місцевих бюджетів за перший квартал цього року від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення державної та комунальної власності та суми сплати відстрочки за раніше реалізовані земельні ділянки надійшло 79,5 млн грн, у тому числі до Держбюджету – 4,8 млн гривень.
За три місяці 2013 року продано 207 земельних ділянок несільськогосподарського призначення державної та комунальної власності загальною площею 59,12 га та вартістю 29 млн грн, з яких державної власності – 140 земельних ділянок загальною площею 39,08 га, вартістю 20,4 млн гривень, комунальної власності – 64 земельні ділянки загальною площею 19,19 га, вартістю 8,6 млн гривень.
Зокрема, на земельних торгах продано сім земельних ділянок державної та комунальної власності площею 0,18 га, вартістю 361,7 тис. гривень, прав оренди на дев’ять земельних ділянок площею 27,8 га, на суму 68,5 тис. гривень. Крім того, реалізовано п’ять прав суперфіцію на земельні ділянки площею 0,02 га, ціною 25,3 тис. гривень та право емфітевзису на земельні ділянки загальною площею 27,36 га, вартістю 28,1 тис. гривень.





Схожі новини
  • В Україні від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення до бюджетів різних рівнів надійшло 211,3 млн гривень
  • Від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення до бюджетів надійшло 131,5 млн. грн.
  • Земельні торги проводяться у чітко окреслених правових рамках без всіляких обмежень та застережень
  • В Україні продано земельних ділянок на 14,22 млрд. грн.
  • Держземагентство оцінило обсяг ринку землі в Україні в першому кварталі 2012 року

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.