Аграрний тиждень. Україна
» » На Вінниччині у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва надійшло 436,9 тис. гривень
» » На Вінниччині у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва надійшло 436,9 тис. гривень

На Вінниччині у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва надійшло 436,9 тис. гривень


З початку року у Вінницькій області у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва з урахуванням надходжень заборгованостей за попередні роки до бюджетів надійшло 436,9 тис. гривень. Загалом цього року землевпорядники за рішенням відповідних органів влади вилучили з сільськогосподарського обігу 13,6 га земель, на які нараховано втрати у розмірі 466,3 тис. гривень.

За перший квартал 2013 року на Вінниччині було використано 88 тис. грн., що надійшли в порядку відшкодування втрат на проведення нормативної грошової оцінки земель. Сума залишку коштів на спеціальних рахунках органів місцевого самоврядування становить 4,5 млн. гривень.

Довідково:

Відповідно до положень Земельного кодексу України кошти, що надходять у порядку відшкодування втрат, використовуються на освоєння земель для сільсько- і лісогосподарських потреб, поліпшення угідь, охорону земель відповідно до розроблених програм та проектів землеустрою, а також на проведення інвентаризації земель, їх нормативної грошової оцінки. Використання зазначених коштів на інші цілі не допускається.





Схожі новини
  • До бюджетів надійшло 55,9 млн гривень у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва
  • З початку року відшкодовано 31,4 млн грн втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва
  • До бюджетів різних рівнів надійшло 22,6 млн гривень у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва
  • Держземагентство: До бюджетів різних рівнів надійшло 7,9 млн гривень у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва
  • До бюджетів надійшло 89,8 млн гривень у порядку відшкодування втрат сільсько- і лісогосподарського виробництва

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.