Аграрний тиждень. Україна
» » На Волині засіяли цукровим буряком майже 20 тисяч гектарів
» » На Волині засіяли цукровим буряком майже 20 тисяч гектарів

На Волині засіяли цукровим буряком майже 20 тисяч гектарів


Волинські аграрії дослухавшись до прогнозів цього маркетингового року щодо дефіциту цукру, значно розширили посіві цукрового буряка: засіяли майже 20 тисяч гектарів, - наголосив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук сьогодні на оперативній нараді, обговорюючи посівну кампанію в регіоні.
«Сьогодні на загальнодержавному рівні баланс запасів цукру свідчить про те, що восени солодкий продукт матиме належну ціну. Це – шанс високих прибутків для дбайливих господарів», - додав він.
На Волині посівні площі солодкого кореня збільшили такі аграрії як Валерій Діброва (у ТзОВ «П’ятидні», Володимир-Волинський район), Євген Шелєпіна (ЗАТ «Агросвіт», Володимир-Волинський район) та низка малих сільськогосподарських підприємств.
«У цілому посівна кампанія на Волині йде по плану і вже – на стадії завершення», - резюмував голова Волинської ОДА Борис Клімчук.





Схожі новини
  • Урожай цукрового буряку на Волині сягає 700 тис. т
  • На Волині засіяли цукровим буряком майже 20 тисяч гектарів
  • Від початку року волинські аграрії експортували понад 56 тис. т зерна
  • Волинським одноосібникам цьогоріч надійшло 23 млн. грн. державної дотації
  • На Волині планується сформувати регіональний запас зерна до 5 тисяч тонн

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.