Аграрний тиждень. Україна
» » Індонезія може обмежити імпорт борошна з України
» » Індонезія може обмежити імпорт борошна з України

Індонезія може обмежити імпорт борошна з України


У Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України вважають, що у Індонезії немає підстав для обмеження імпорту пшеничного борошна з України, яке може бути запроваджене за результатами антидемпінгового розслідування імпорту борошна до країни.

Як повідомили УНІАН у прес-службі міністерства, про це заявив директор департаменту інвестиційно-інноваційної політики та розвитку державно-приватного партнерства Мінекономрозвитку Віктор Коваленко.

Коваленко підкреслив, що "відповідно до Угоди щодо захисних заходів українська сторона вважає, що немає підстав для застосування захисних заходів щодо імпорту пшеничного борошна до Індонезії, і наполягає на припиненні розслідування без застосування захисних заходів”.

У Мінекономрозвитку України сподіваються, що Індонезійська сторона прийме об'єктивне рішення за результатами спеціального захисного розслідування щодо імпорту пшеничного борошна, що дасть змогу українським виробникам здійснювати поставки борошна індонезійським споживачам на умовах справедливої конкуренції.





Схожі новини
  • Цьогоріч волинські хлібопеки закуповуватимуть у Аграрного фонду борошно по 2,66 грн за кілограм
  • Агрофонд збільшив поставки борошна для виробництва соціального хліба
  • Україна учетверо збільшила експорт борошна
  • Аграрний фонд забезпечує безперебійні поставки борошна на хлібопекарські підприємства
  • Аграрний фонд накопичив достатньо зерна для виробництва борошна з метою уникнення зростання цін на найбільш вживані сорти хліба

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.