Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні вилучено понад 20 тонн небезпечної тваринницької продукції
» » В Україні вилучено понад 20 тонн небезпечної тваринницької продукції

В Україні вилучено понад 20 тонн небезпечної тваринницької продукції


Минулого тижня державні ветеринари та співробітники ветміліції перевірили 366 підприємств, діяльність яких пов’язана з обігом продукції тваринного походження. Через виявлені порушення призупинено роботу 5 з них. Загалом, під час перевірок інспектори вилучили понад 20 тонн небезпечної тваринницької продукції.

В Україні працюють над виявленням незаконного обігу продукції тваринного походження. Так, минулого тижня мобільні групи у складі працівників державної служби ветеринарної медицини спільно зі співробітниками ветеринарної міліції перевірили роботу 366 таких підприємств. І через виявлені порушення діяльність 5 з них було призупинено. У дохід держави стягнуто штрафних санкцій на суму понад 15 тисяч гривень.

Загалом, під час перевірок інспектори виявили та вилучили понад 20 тонн неякісної продукції харчування тваринного походження, яка могла завдати значної шкоди здоров’ю людей.

Нагадаємо, за словами Міністра аграрної політики та продовольства Миколи Присяжнюка, в Україні приділяється велика увага якості та безпечності харчової продукції. Адже українські споживачі віддають перевагу саме вітчизняним продуктам харчування.





Схожі новини
  • Ветеринари вилучили понад 1,1 тонни небезпечної тваринницької продукції
  • В Україні вилучено 4,5 тонни небезпечної тваринницької продукції
  • Ветеринари обмежили обіг 7 тонн тваринницької продукції сумнівної якості
  • Ветеринари вилучили понад 30 тонн небезпечної тваринницької продукції
  • Майже 15 тонн неякісної харчової продукції могло потрапити на прилавки до українців

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.