Аграрний тиждень. Україна
» » Селянам нарахували майже 142 млн грн дотації за збереження та утримання молодняку ВРХ
» » Селянам нарахували майже 142 млн грн дотації за збереження та утримання молодняку ВРХ

Селянам нарахували майже 142 млн грн дотації за збереження та утримання молодняку ВРХ


Станом на 1 червня держава нарахувала селянам майже 142 мільйона гривень дотації за збереження та утримання молодняку ВРХ. І на сьогодні ці кошти вже відправлені в регіони України. Проте, через проблеми на місцях, не всі селяни отримали ці гроші. Наразі Міністерство аграрної політики та продовольства звернулося до Міністерства фінансів та Державної казначейської служби, щоб ті прискорили виплати на місцях.
Українські селяни продовжують отримувати бюджетну дотацію за збереження та утримання молодняку ВРХ. Як повідомляють у Мінагрополітики, станом на 1 червня держава вже нарахувала селянам майже 142 мільйона гривень відповідно до цієї програми. Причому за травень вже нараховано майже 50 мільйонів гривень.
Відтак, селяни продовжують долучатися до програми. Майже 98 тисяч селян, станом на початок червня, вперше подали заявки на дотацію за утримання ними 137 тисяч голів молодняку ВРХ.
Проте через затримку виплат на місцях, частина селян поки не отримала коштів. Тому Мінагрополітики вже звернулося до Міністерства фінансів та Державної казначейської служби, щоб ті прискорили виплати на місцях. Наразі ж це питання перебуває під постійним контролем профільного відомства.
З усіх питань, які стосуються виплати дотації за утримання та збереження молодняку, можна звертатися до Консультаційного центру Міністерства аграрної політики та продовольства за телефоном 0-800-50-24-10.





Схожі новини
  • Селянам спрямували 15,3 мільйона гривень дотації за утримання та збереження молодняку ВРХ
  • Понад 152 мільйона гривень передбачено в цьому році на виплату дотації за утримання та збереження молодняку ВРХ
  • Нараховані дотації за збереження та утримання понад 436 тисяч голів молодняку
  • Понад 62 тисячі селян отримають дотацію за збереження молодняку ВРХ
  • Присяжнюк: До кінця липня селяни отримають ще понад 8 млн грн. за утримання молодняку ВРХ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.