Аграрний тиждень. Україна
» » Микола Присяжнюк перебуває з робочою поїздкою в Полтавській області
» » Микола Присяжнюк перебуває з робочою поїздкою в Полтавській області

Микола Присяжнюк перебуває з робочою поїздкою в Полтавській області


Сьогодні, 16 липня, Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк перебуває з робочою поїздкою в Полтавській області.
Під час візиту Міністр відвідає поле ячменю СФГ «Сиріус» у Чутівському районі Полтавської області, де ознайомиться з ходом збирання ранніх зернових, зокрема, ячменю.
Також Микола Присяжнюк відвідає дослідне поле ФГ «Грига» у Полтавському районі, де ознайомиться з технологічним процесом вирощування насіннєвих ділянок гібридизації кукурудзи, сої та сорго.
Окрім того, Міністр візьме участь у відкритті Школи інноваційних технологій в тваринництві при Полтавській державній аграрній академії. Також очільнику відомства представлять навчально-виставковий центр технологій вирощування свиней.
Під час робочої поїздки Микола Присяжнюк проведе нараду з представниками виконавчої влади з питань розвитку аграрного сектору та сільських територій області.





Схожі новини
  • Микола Присяжнюк з робочою поїздкою відвідає Харківську область
  • Микола Присяжнюк разом із Президентом перебуває з робочою поїздкою на Вінниччині
  • Микола Присяжнюк перебуває з робочою поїздкою на Вінниччині
  • Микола Присяжнюк перебуває з робочою поїздкою на Сумщині
  • Микола Присяжнюк перебуває з робочою поїздкою на Львівщині

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.