Аграрний тиждень. Україна
» » На Вінниччині відкрито 134 пункти закупівлі молока та встановлено 696 холодильних камер
» » На Вінниччині відкрито 134 пункти закупівлі молока та встановлено 696 холодильних камер

На Вінниччині відкрито 134 пункти закупівлі молока та встановлено 696 холодильних камер


На Вінниччині працює 770 заготівельників молока, які відвантажують зібране молоко на 54 молокозаводи. На території області розташовані 14 молокозаводів, 17 цехів і 23 молокозаводи – за межами області. Про це під час щотижневої наради під керівництвом голови ОДА Івана Мовчана повідомив перший заступник начальника Державної інспекції сільського господарства у Вінницькій області Микола Ткачук.

Ціна на молоко на сьогодні залишається стабільною: на молоко першого ґатунку – 2,50 – 2,60 грн., другого ґатунку – 2,20 – 2,30. У минулі роки такої стабільності не було, і це викликало чимало скарг від жителів сіл області. Нині скарг на тему закупівлі молока майже немає.

З початку року в області відкрито 134 пункти закупівлі молока,

встановлено 696 холодильних камер. За останній тиждень встановлено 7 холодильних камер: у Липовецькому (3 камери), Мурованокуриловецькому (1), Немирівському (2), Оратівському (1) районах.





Схожі новини
  • На Вінниччині створено 735 пунктів прийому та заготівлі молока
  • З початку року на Вінниччині з'явилося 60 нових пунктів заготівлі молока
  • Антимонопольний комітет захистив інтереси здавачів молока на Хмельниччині
  • У Луцьку селяни-одноосібники з різних районів області продають молоко та молокопродукти, – інформує «Волинська правда».
  • Молоко стало якіснішим

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.