Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»На Рівненщині відкрили цех із фасування і переробки продуктів бджільництва
АТУ»Новини»На Рівненщині відкрили цех із фасування і переробки продуктів бджільництва

    На Рівненщині відкрили цех із фасування і переробки продуктів бджільництва


    У смт Гоща перероблятимуть мед. Тут відкрили цех із фасування і переробки продуктів бджільництва. Сировину постачатимуть із південних областей. Натомість продукцію планують реалізовувати на території України і за її межами. За місяць на виробництві фасуватимуть 2 тонни меду. Тим часом, аби стежити за якістю продукції, тут обладнали сучасну лабораторію. Загалом новостворене виробництво обійшлося майже у 3 мільйони гривень, прокоментувала директор цеху Людмила Косовська.

    Нововідкрите виробництво оглянув в.о. голови Рівненська облдержадміністрації Анатолій Юхименко. Ознайомившись із потужностями цеху, він доручив районній владі посприяти підприємству отримати дозвіл на виготовлення продукції для дітей, аби такий мед могли споживати і школярі.

    Загалом влада продовжує працює над покращенням бізнес-клімату та створенням сприятливих умов для малого та середнього підприємництва, адже це нові робочі місця та надходження до бюджету, підсумував Анатолій Юхименко.





    Схожі новини
  • Рівненщина підсумувала аграрний рік
  • На Рівненщині цукор подешевшав на 15%
  • Понад 3 млн. грн. перераховано з держказни у Рівненську область для виплат селянам
  • Утримувачам худоби на Рівненщині виділено понад 900 тис грн дотації
  • Майже на 8 млн. грн. здешевили кредити аграріям Рівненщини

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Рівненщині відкрили цех із фасування і переробки продуктів бджільництва

23 липень, Розділ Новини, переглядів 2 923

У смт Гоща перероблятимуть мед. Тут відкрили цех із фасування і переробки продуктів бджільництва. Сировину постачатимуть із південних областей. Натомість продукцію планують реалізовувати на території України і за її межами. За місяць на виробництві фасуватимуть 2 тонни меду. Тим часом, аби стежити за якістю продукції, тут обладнали сучасну лабораторію. Загалом новостворене виробництво обійшлося майже у 3 мільйони гривень, прокоментувала директор цеху Людмила Косовська.

Нововідкрите виробництво оглянув в.о. голови Рівненська облдержадміністрації Анатолій Юхименко. Ознайомившись із потужностями цеху, він доручив районній владі посприяти підприємству отримати дозвіл на виготовлення продукції для дітей, аби такий мед могли споживати і школярі.

Загалом влада продовжує працює над покращенням бізнес-клімату та створенням сприятливих умов для малого та середнього підприємництва, адже це нові робочі місця та надходження до бюджету, підсумував Анатолій Юхименко.





Схожі новини
  • Рівненщина підсумувала аграрний рік
  • На Рівненщині цукор подешевшав на 15%
  • Понад 3 млн. грн. перераховано з держказни у Рівненську область для виплат селянам
  • Утримувачам худоби на Рівненщині виділено понад 900 тис грн дотації
  • Майже на 8 млн. грн. здешевили кредити аграріям Рівненщини

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.