Аграрний тиждень. Україна
» » Херсонщина експортувала до Іраку 12 тисяч тонн цибулі
» » Херсонщина експортувала до Іраку 12 тисяч тонн цибулі

Херсонщина експортувала до Іраку 12 тисяч тонн цибулі


Тільки за 7 місяців 2013 року через Херсонську митницю Міндоходів до Іраку було експортовано понад 12 тис. тонн цибулі ріпчастої свіжої. І це тільки початок. Поставки вітчизняної сільгосппродукції на ринок Іраку можуть збільшитися на 30-40%. Це стало можливим завдяки відміні заборони для українських аграріїв на прямі поставки продукції до Іраку.

Херсонськими митниками оформлено 685 митних декларацій з сільгосппродукцією до цієї країни. Серед товарів експортованих до Іраку – цибуля ріпчаста свіжа, яйця курячі, горіхи волоські, насіння соняшника, органічне насіння соняшнику (понад 15 тисяч тонн).

Відтепер херсонські виробники сільгосппродукції не будуть користуватися послугами країн посередників для поставок продукції до Іраку. Завдяки цьому робота з іракськими імпортерами дозволить значно зменшити витрати на експорт до Іраку та сприятиме розвитку аграрного бізнес-середовища на Херсонщині.








Схожі новини
  • Експорт української аграрної продукції до Іраку зросте на 30-40%
  • Україна збільшить постачання зернових, олії, м’яса та яєць до Іраку
  • Україна б’є рекорди з експорту цибулі
  • Корпорація «Бісквіт-Шоколад» має намір розширити географію поставок в Азії
  • Експорт соняшнику в 2011-2012 МР скоротився на 39% - до 257,5 тис. тонн

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.