Аграрний тиждень. Україна
» » Закупили понад 10,5 тис. племінних корів
» » Закупили понад 10,5 тис. племінних корів

Закупили понад 10,5 тис. племінних корів


Отримати державну компенсацію за закуплене поголів’я племінних корів може кожен сільгоспвиробник з будь-якого регіону України. Так, минулого року за цією програмою 89 сільгоспвиробників з різних регіонів України закупили понад 10,5 тисячі голів племінного стада. Для цього торік до областей було спрямовано понад 62 мільйона гривень, заявляють у Міністерстві аграрної політики та продовольства.
В Україні продовжують діяти програми державної підтримки тваринництва. Зокрема, за таким напрямком, як часткова компенсація за закуплене поголів’я племінних корів. Аби отримати ці кошти, сільгоспвиробник має закуповувати племінних телиць на племінних заводах та репродукторах.
Так, минулоріч на цей напрямок у державному бюджеті було передбачено майже 85 мільйонів гривень. З них понад 62 мільйона було виплачено всім претендентам, які дотрималися умов програми. У Мінагрополітики повідомляють, що заявок від сільгоспвиробників, на жаль, надійшло менше, ніж на це було виділено коштів.





Схожі новини
  • Держава допоможе селянам збувати продукцію через спеціальні пункти збуту
  • Присяжнюк: Від початку року держава спрямувала понад 70 млн грн на розвиток тваринництва
  • У 2012 році держава спрямувала близько 700 мільйонів гривень на програми в галузі тваринництва
  • У 2013 році держава виділить 650 мільйонів гривень на розвиток тваринництва
  • Обласні аграрні програми Львівщини отримали лише третину грошей

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.