Аграрний тиждень. Україна
» » Рівненщина отримала 13 млн грн на впровадження заходів земельної реформи
» » Рівненщина отримала 13 млн грн на впровадження заходів земельної реформи

Рівненщина отримала 13 млн грн на впровадження заходів земельної реформи


“Цього року з Державного бюджету Рівненщина отримала 13 млн грн на впровадження заходів земельної реформи. З них: 8,3 млн грн спрямовано на інвентаризацію земель сільськогосподарського призначення та 2 млн грн – на проведення нормативної грошової оцінки земель”, – зазначила начальник Головного управління Держземагентства у Рівненській області Світлана Богатирчук-Кривко під час інтерв’ю.
На сьогодні в області налічується 170 тис. га державних, не розпайованих земель. Зокрема, площа не витребуваних паїв в окремих районах досягає 15% від їх загальної кількості. Так, фахівці землевпорядної служби Рівненщини постійно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з громадянами області щодо ефективного використання земель та швидкого оформлення спадщини у вигляді паїв. “Ми закликаємо сільських голів оформлювати землю за межами населених пунктів, щоб мати змогу розпоряджатися нею та поповнювати місцеві бюджети”‚ – наголосила Світлана Богатирчук-Кривко.





Схожі новини
  • Землевпорядники Буковини проінвентаризували 53,7 тис. га земель населених пунктів
  • На Рівненщині завершено роботи з проведення нормативної грошової оцінки земель
  • Землевпорядники Рівненщини затвердили документацію щодо повторної нормативної грошової оцінки землі для 785 населених пунктів
  • У Запорізькій області практично завершено роботи з інвентаризації земель природно-заповідного фонду
  • Землевпорядники Чернігівщини провели інвентаризацію земель населених пунктів на площі 137,7 тис. га

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.