Аграрний тиждень. Україна
» » Сергій Тимченко – про стратегію землекористування на сесії Комітету Європейської Економічної Комісії ООН
» » Сергій Тимченко – про стратегію землекористування на сесії Комітету Європейської Економічної Комісії ООН

Сергій Тимченко – про стратегію землекористування на сесії Комітету Європейської Економічної Комісії ООН


Голова Держземагентства України Сергій Тимченко у Женеві на 74-й сесії Комітету з житлового господарства та землекористування Європейської Економічної Комісії ООН, представив напрацювання вітчизняних спеціалістів щодо реформування сфери земельних відносин, взяв участь в обговоренні та прийнятті Стратегії сталого житлового господарства та землекористування на період з 2014 по 2020 роки. Крім того, керівник земельного відомства на Міністерській конференції з житлового господарства та землекористування на міжнародному форумі представив надбання та здобутки вітчизняних фахівців стосовно забезпечення сталого розвитку, використання земельних ресурсів.
Міністерська конференція є третьою за ліком (попередні зустрічі у такому форматі відбулися у 2000 та 2006 рр.), її метою є оцінка ходу виконання договірних документів ЄЕК ООН у житловій сфері та визначення стратегічних напрямів подальшої роботи Комітету з житлового господарства та землекористування.
Українська делегація ознайомилась з досвідом передових держав світу щодо ефективного використання, управління та охорони земельних ресурсів, що безумовно сприятиме розширенню міжнародного співробітництва.





Схожі новини
  • Щохвилини фахівці Держземагентства реєструють 5 земельних ділянок
  • Сергій Тимченко: Ми шукаємо ефективні шляхи якнайшвидшого зняття мораторію на купівлю-продаж сільгоспземель
  • Україна - Японія: Крок до запровадження співпраці у сфері земельних відносин
  • Земельні відомства України та Фінляндії підпишуть Меморандум про співпрацю
  • Україні цікавий китайський досвід у земельній сфері

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.