Аграрний тиждень. Україна
» » Україна співпрацюватиме з Туреччиною в галузі лісового господарства
» » Україна співпрацюватиме з Туреччиною в галузі лісового господарства

Україна співпрацюватиме з Туреччиною в галузі лісового господарства


Учора в Анкарі була підписана Угода про співробітництво між Кабінетом Міністрів України та Урядом Турецької Республіки в галузі лісового господарства. Документ визначає напрямки та механізми співробітництва між лісівниками двох країн.

У межах офіційного візиту Президента України Віктора Януковича до Турецької Республіки було підписано Міжурядову Угоду в галузі лісового господарства. Угода визначає напрямки та механізми співробітництва між лісівниками України та Турецької Республіки.
Серед основних напрямків співробітництва − такі важливі для обох сторін, як охорона лісу від пожеж, шкідників та хвороб, відновлення лісів та вирощування лісового садивного матеріалу, протидія спустеленню й ерозії земель; лісорозведення на непридатних для сільського господарства землях тощо.
У межах реалізації Угоди передбачено обмін науково-технічною інформацією в галузі лісового господарства, організація спільних робочих груп, зустрічей, семінарів і учбових поїздок, підготовка й реалізація спільних проектів.





Схожі новини
  • Уряд підпише угоду про співробітництво в галузі карантину та захисту рослин з Білоруссю
  • Туреччина прагне налагоджувати співпрацю саме з Херсонщиною
  • Поглиблюється співробітництво з Турецькою Республікою в галузі рибного господарства
  • Кабінет Міністрів схвалив підписання Протоколу до Угоди про вільну торгівлю між урядами України та Таджикистану
  • Україна – Литва

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.