Аграрний тиждень. Україна
» » Меморандум – новий імпульс співробітництву України та Угорщини у сфері земельних відносин
» » Меморандум – новий імпульс співробітництву України та Угорщини у сфері земельних відносин

Меморандум – новий імпульс співробітництву України та Угорщини у сфері земельних відносин


– Підписання Меморандуму про співробітництво у сфері земельних відносин та розвитку сільської місцевості між Держземагентством України та Міністерством регіонального розвитку Угорщини сприятиме обміну досвідом та подальшому поглибленню співробітництва між Україною та Угорщиною, – зазначив перший заступник Голови Держземагентства України Артем Кадомський під час шостого засідання українсько-угорської робочої групи з питань сільського господарства, яке відбулось у Будапешті.
Меморандумом визначено напрями співпраці у сфері управління землями та розвитку сільської місцевості. Для забезпечення належного обміну досвідом передбачається організувати проведення ознайомчих візитів та зустрічей спеціалістів земельної галузі країн. Крім того, у ході засідання робочої групи експерти дійшли згоди систематизувати та покращити роботу щодо ознайомлення з законодавчими та іншими нормативно-правовими актами, які регулюють діяльність у сфері земельних відносин в державах сторін, а також налагодити обмін друкованими виданнями та методичними матеріалами.
У рамках Меморандуму планується провести низку семінарів, дискусій та конференцій.





Схожі новини
  • Артем Кадомський: Прийняття законопроекту “Про обіг земель сільськогосподарського призначення” дасть можливість реалізувати найбільш перспективні напр
  • Українсько-французький діалог у сфері земельних відносин: продовження буде
  • Микола Присяжнюк зустрівся із Міністром регіонального розвитку Угорщини доктором Шандором Фазекашем
  • Україна - Японія: Крок до запровадження співпраці у сфері земельних відносин
  • Україні цікавий китайський досвід у земельній сфері

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.