Аграрний тиждень. Україна
» » Технічні культури в умовах сучасного аграрного виробництва
» » Технічні культури в умовах сучасного аграрного виробництва

Технічні культури в умовах сучасного аграрного виробництва


30 жовтня 2013 року відбулась науково-практична конференція молодих вчених "Технічні культури в умовах сучасного аграрного виробництва”. Спілкування молодих науковців з досвідченими науковцями – це завжди свято.

 

З доповідями виступили представники всіх відділів Дослідної станції луб’яних культур Інституту сільського господарства Північного Сходу НААН, Дослідної станції лікарських рослин, Сумського національного аграрного університету, Глухівського агротехнічного інституту ім. С.А. Ковпака. Також на конференції були представники Глухівського національного педагогічного університету ім. О. Довженка, Луцького національного технічного університету, Херсонського національного технічного університету, а також представники бізнесу, що вивчають інвестиційну привабливість галузі конопель.

За результатами роботи конференції було обрано кращих доповідачів за різними номінаціями. За кращий виступ з біологічного фаху дипломом та науковою літературою було відзначено с.н.с. відділу селекції та насінництва конопель, к.с.-г. н. Міщенка С.В., за краще оформлення доповіді відзначено м.н.с. відділу селекції та насінництва конопель, к.с.-г.н. Кмець І.Л., за кращу доповідь з аграрного фаху відзначено м.н.с. відділу рослинництва Інституту сільського господарства Північного Сходу НААН Мурач О.М., а за кращу доповідь з інженерного фаху дипломом нагороджено Петраченка Д.О., аспіранта Луцького національного технічного університету.

Конференція залишила по собі теплі та яскраві враження, після якої з новою силою на натхненням можна приступати до наукових пошуків та відкриттів.







Схожі новини
  • VІI Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених «Сучасні досягнення у тваринництві та птахівництві»
  • Анонс!!! Про Міжнародну науково-практичну конференцію молодих учених і спеціалістів «Стан та перспективи розвитку захисту рослин»
  • Про VIII наукову конференцію молодих вчених «Мікробіологія в сучасному сільськогосподарському виробництві»
  • Про VIII наукову конференцію молодих вчених «Мікробіологія в сучасному сільськогосподарському виробництві»
  • До Дня науки

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.