Аграрний тиждень. Україна
» » У регіонах потрібно попрацювати над налагодженням постачань борошна з Аграрного фонду
» » У регіонах потрібно попрацювати над налагодженням постачань борошна з Аграрного фонду

У регіонах потрібно попрацювати над налагодженням постачань борошна з Аграрного фонду


Регіони мають більш активно включитися в роботу з Аграрним фондом. Зокрема щодо постачань борошна з інтервенційного фонду на хлібопекарські підприємства. Наразі ж склалася така ситуація, що низка областей не активно укладають договори на постачання мелива. А це може загрожувати стабільній ціні на соціальні сорти хліба. Про це заявив Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк під час селекторної наради з представниками місцевої влади, що відбулася в Кабміні.
«Хочу звернути увагу на забезпечення стабільної цінової ситуації на соціальні сорти хліба. Сьогодні є тенденція зростання ціни на борошно, яка вже наближається до позначки, за якої Аграрний фонд повинен здійснювати товарні інтервенції», − повідомив очільник відомства.
Міністр наголосив, що наразі деякі області не активно укладають з Аграрним фондом угоди на постачання борошна на хлібопекарні для виробництва соціальних сортів хліба.
«Для Мінагрополітики не зрозуміла позиція керівників окремих регіонів щодо укладання трьохсторонніх договорів на постачання хлібопекарським підприємствам борошна із зерна державного інтервенційного фонду. Станом на кінець січня в більшості регіонів не проведено належної роботи з хлібопекарськими підприємствами щодо налагодження постачань борошна з Аграрного фонду. Тому я доручаю виправити цю ситуацію якомога швидше», − наголосив Міністр.





Схожі новини
  • Цьогоріч волинські хлібопеки закуповуватимуть у Аграрного фонду борошно по 2,66 грн за кілограм
  • Аграрний фонд забезпечує безперебійні поставки борошна на хлібопекарські підприємства
  • До кінця маркетингового року ціни на борошно із зерна інтервенційного фонду залишатимуться стабільними
  • Вже 85 хлібопекарських підприємств продовжили угоди з Аграрним фондом на поставку борошна
  • Аграрний фонд накопичив достатньо зерна для виробництва борошна з метою уникнення зростання цін на найбільш вживані сорти хліба

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.