Аграрний тиждень. Україна
» » Торік за адмінпослуги до держбюджету спрямовано понад 117 млн. грн.
» » Торік за адмінпослуги до держбюджету спрямовано понад 117 млн. грн.

Торік за адмінпослуги до держбюджету спрямовано понад 117 млн. грн.


У 2013 році надходження до держбюджету від надання адміністративних послуг Держсільгоспінспекцією склали понад 117 млн. грн., у 2012 році - майже 86 млн. грн. Про це було зазначено на засіданні колегії Державної інспекції сільського господарства України, на якому розглянуто питання підсумків роботи за 2013 рік та затверджено план роботи на 2014 рік.
Зокрема, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9.06.2011 № 599 «Про затвердження переліку платних адміністративних послуг, які надаються Державною інспекцією сільського господарства, а також державними інспекціями сільського господарства в Автономній Республіці Крим та областях, мм. Києві та Севастополі, районах, та розміру плати за їх надання» Державною інспекцією та територіальними органами надаються платні адміністративні послуги.





Схожі новини
  • В Україні мають право здійснювати дослідження 83 лабораторії
  • У 2013 році на розвиток галузі тваринництва для Волині з держбюджету надійшло 74,7 млн. грн.
  • Держсільгоспінспекцією проведено моніторинг цін на зерно в АР Крим
  • Держсільгоспінспекція: Інспекції повинні займатись безпосередньо інспекційними функціями і перестати бути в області «статистами»
  • Лабораторії Держсільгоспінспекції мають міжнародну акредитацію та працюють у штатному режимі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.