Аграрний тиждень. Україна
» » Перереєстрація платників ПДВ
» » Перереєстрація платників ПДВ

Перереєстрація платників ПДВ


Платники, які внесені до реєстру платників ПДВ до 1 січня 2014 року, не підлягають обов’язковій перереєстрації, а отримання витягів із реєстру платників ПДВ не є обов’язковим для платників ПДВ.
Свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ та свідоцтва про реєстрацію сільськогосподарського підприємства як суб’єкта спеціального режиму оподаткування ПДВ, які є дійсними станом на 1 січня 2014 року, можуть застосовуватись як витяги із реєстру платників ПДВ до внесення змін до такого реєстру чи отримання витягу із такого реєстру, а також виникнення змін у даних про платників ПДВ.
Процедури та строки реєстрації платників ПДВ у 2014 році не відрізняються від процедур та строків, що діяли у 2013 році.
Форми Запиту про отримання витягу з реєстру платників ПДВ та Витягу з реєстру платників ПДВ розміщено на офіційному веб-порталі Міністерства доходів і зборів України за посиланням
//minrd.gov.ua/diyalnist-/regulyatorna-politika-..





Схожі новини
  • Бланк свідоцтва платника єдиного податку підлягає обов’язковому поверненню
  • 98 % черкаських платників ПДВ звітують електронкою
  • 98 % черкаських платників ПДВ звітують електронкою
  • У Смілі проведуть кущовий семінар для платників п’яти районів області
  • Уряд хоче спростити реєстрацію землі та нерухомості

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.