Аграрний тиждень. Україна
» » На Волині власники земельних паїв отримали...
» » На Волині власники земельних паїв отримали...

На Волині власники земельних паїв отримали...


На сьогодні у Волинській області за оренду земельних паїв у 2013 році їх власники отримали 100,2 млн грн, що становить 99,6 відсотка від нарахованої орендної плати.
Всього у минулому році власники земельних паїв уклали з аграріями 80057 договорів оренди, що на 2926 договорів більше порівняно з позаминулим роком. При цьому площа орендованих земель збільшилася на 5,1 тис. га і становила у 2013 році 177,1 тис. гектарів. Середній розмір орендної плати зріс до 568 грн за гектар.
Начальник Головного управління Держземагентства в області Василь Василенко стверджує, що сьогодні при поновленні договорів оренди земельних ділянок до них вносяться зміни стосовно збільшення орендної плати, тобто зазначається орендна ставка у розмірі 3% і більше від нормативної грошової оцінки земельних ділянок. “Це є та орендна плата, яка має відповідати вартості землі в області”, – зазначає він.
Джерело " Державне агенство земельних ресурсів України"





Схожі новини
  • Орендна плата за землю
  • На Луганщині за останні 10 років плата за оренду 1 га земельних паїв зросла майже вчетверо
  • Виплати за оренду земельних паїв на 2013 рік становлять 9,8 млрд гривень
  • Власники земельних паїв Тернопільщини отримали 223,6 млн. грн. орендної плати
  • На Волині орендарі виплатили майже 88% орендної плати власникам земельних паїв

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.