Аграрний тиждень. Україна
» » Україна може оголосити дефолт
» » Україна може оголосити дефолт

Україна може оголосити дефолт


Україна зіткнулася з ризиком дефолту після "істотною ескалації " політичної кризи в країні. Про це 20 лютого заявив прес -служба кредитних рейтингів Standard & Poor's .
Рейтингове агентство знизило довгостроковий рейтинг України за зобов'язаннями в іноземній валюті на один щабель - з "CCC +" до переддефолтного рівня " CCC" , який на 8 сходинок нижче інвестиційної категорії .
Разом з тим короткостроковий рейтинг України за зобов'язаннями в іноземній валюті підтверджений на рівні "C". Довгостроковий і короткостроковий рейтинги за зобов'язаннями в національній валюті залишені на рівні " B-/ B" , рейтинг за національною шкалою - на рівні " uaBB +".
Джерело: АПК -Інформ





Схожі новини
  • Обсяг нових кредитів з/х компаніям у травні 2013 р. скоротився на 27,3% - до 4,8 млрд грн, - НБУ
  • Кредити для аграріїв дешевшають
  • S&P знизила прогноз по рейтингах агрохолдингу "Мрія" до "негативного"
  • Агрохолдинг "Кернел" домовився з європейськими банками про залучення кредиту на 210 млн дол
  • РФ, Казахстан і Україна в цьому сільгоспроці збільшать збір зерна до 187,8 млн тонн

  • Комментарі


    Конечно, дефолт! А старпер Бжезинский ведь советовал украинцам затянуть потуже пояса. Западенская оккупация и дефолт. так что "тяжелые годы настали, они еще будут трудны!" Зато свобода и диктатура демократии...



    ПЕРЕЖИВЁМ

    Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.