Аграрний тиждень. Україна
» » Ігор Швайка запропонував Андрія Дикуна на посаду заступника міністра Мінагрополітики
» » Ігор Швайка запропонував Андрія Дикуна на посаду заступника міністра Мінагрополітики

Ігор Швайка запропонував Андрія Дикуна на посаду заступника міністра Мінагрополітики


Пропозиція міністра Ігоря Швайки знайшла схвалення серед аграрних асоціацій України

Асоціація виробників молока, Асоціація свинарів України та ще ряд профільних аграрних асоціацій підтримали рішення Ігоря Швайки, міністра Аграрної політики та продовольства України, щодо внесення на розгляд Кабінету міністрів України кандидатури Андрія Дикуна на посаду заступника міністра.

«На думку аграрних асоціацій, це рішення є реальним показником співпраці влади з громадським сектором країни, коли на керівні посади пропонують людей, які добре розуміються на сільському господарстві. Люди, що здобули професійний авторитет серед аграріїв країни. Така співпраця дасть поштовх до реформ, які так давно потребує аграрний сектор країни.

Ми також звертаємось до Кабінету міністрів України, підтримати дану кандидатуру. Адже міністерство аграрної політики і продовольства України вже негайно повинно розпочати працювати над завданнями, які сьогодні стоять перед аграріями. Присутність фахових людей, таких як Андрій Дикун, значно підсилить і пришвидшить роботу міністерства у забезпеченні продовольчої безпеки країни», — йдеться у повідомленні Асоціації виробників молока.

Андрій Дикун виступав із рядом вимог до нового уряду з метою захисту аграрного сектору України. Згодом його висували кандидатом на посаду міністра Мінагрополітики. Серед його професійних заслуг не лише організація ряду аграрних заходів, а й створення Асоціації виробників молока з потужним консультаційним центром. Завдяки якому члени АВМ зуміли значно підняти надої і отримати доступ до якісних кормів і препаратів без спекулятивної складової.
"Агравері"





Схожі новини
  • Хто б не очолив Мінагрополітики, головне, щоб він мав підтримку аграріїв та ефективну програму виходу галузі з кризи — фермери
  • Молочарі України просять Майдан і Турчинова включити до нового коаліційного уряду людину, за якою народ від Сходу до Заходу
  • Якубович приступив до роботи в ДПЗКУ
  • У 2013 році Асоціація виробників молока обіцяє забезпечити понад 10 тисяч українських школярів безплатним молоком
  • Миколу Безуглого висунуто кандидатом на посаду президента Національної академії аграрних наук України

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.