Аграрний тиждень. Україна
» » Міністр Ігор Швайка перебуває з робочим візитом у Литовській Республіці
» » Міністр Ігор Швайка перебуває з робочим візитом у Литовській Республіці

Міністр Ігор Швайка перебуває з робочим візитом у Литовській Республіці


Сьогодні, 03 квітня, міністр Ігор Швайка перебуває з робочим візитом у Литовській Республіці. Під час поїздки міністр візьме участь у міжнародній виставці сільського господарства та продовольчої промисловості «АгроБалт 2014», також відвідає міжнародний форум-конференцію Міністрів сільського господарства на тему: «Значення тваринництва в світовій економіці 2014-2020 рр.».

Програма перебування Ігоря Швайки передбачає участь у проведенні двосторонніх переговорів з Міністром сільського господарства Литовської Республіки проф. Вігіліюсом Юкною з метою визначення актуальних питань співробітництва у галузі сільського господарства та поглиблення співпраці між Україною та Литовською Республікою.

Окрім того, міністр Ігор Швайка ознайомить представників країн Європейського Союзу з державною політикою України щодо розвитку тваринництва.

В ході візиту заплановано зустріч Ігоря Швайки з міністрами сільського господарства країн-учасниць виставки, в ході якої буде обговорено поглиблення співпраці між країнами та створення умов для полегшення ведення бізнесу.





Схожі новини
  • Латвія готова допомогти Україні у впровадженні земельної реформи
  • Ігор Швайка провів нараду з Послом Китайської Народної Республіки в Україні паном Чжан Сіюнем
  • Микола Присяжнюк перебуває з робочим візитом в Угорщині
  • Микола Присяжнюк перебуває з робочим візитом у Автономній Республіці Крим
  • Микола Присяжнюк перебуває з робочим візитом на Черкащині

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.