Аграрний тиждень. Україна
» » На Вінниччині проведено понад тисячу сільськогосподарських ярмарків
» » На Вінниччині проведено понад тисячу сільськогосподарських ярмарків

На Вінниччині проведено понад тисячу сільськогосподарських ярмарків


  

В області здійснюється комплекс заходів із забезпечення населення продовольчими товарами та недопущенню зростання цін на них.

За інформацією департаменту агропромислового розвитку Вінницької облдержадміністрації, на поточний маркетинговий рік повністю сформовано регіональні ресурси продовольчого зерна в обсязі 210 тис. тонн та його незнижувальний запас в обсязі 67 тис. тонн.

В обласному та районних центрах щосуботи та неділі проводяться ярмарки за участю сільськогосподарських товаровиробників та переробних підприємств, на яких реалізується продукція за цінами виробників. Так, з початку року їх було 1 085, під час яких реалізовано продукції на суму 24,5 млн. грн.

Окрім того, з метою недопущення зростання цін на хліб укладено тристоронній договір між обласною державною адміністрацією, концерном «Хлібпром» та Аграрним фондом на поставку щомісячно борошна Аграрного фонду в обсязі 432 тонни вищого ґатунку та 494 тонни борошна І ґатунку.

На сьогоднішній день, згідно укладеного тристороннього договору, з ПАТ «Аграрний фонд» на концерн «Хлібпром» поставлено борошна пшеничного вищого ґатунку 151 тонну, борошна пшеничного першого ґатунку - 173 тонни.





Схожі новини
  • Аграрний фонд активно поставляє борошно на хлібопекарні
  • Цьогоріч волинські хлібопеки закуповуватимуть у Аграрного фонду борошно по 2,66 грн за кілограм
  • Аграрний фонд забезпечує безперебійні поставки борошна на хлібопекарські підприємства
  • Під час ярмаркування в Тернополі реалізовано продукції на понад 4,5 млн. гривень
  • З Харківськими сільгосппідприємствами розрахувалися на 100% за поставку зерна

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.