Аграрний тиждень. Україна
» » Розвиток АПК і притік інвестицій призведуть до економічного зростання
» » Розвиток АПК і притік інвестицій призведуть до економічного зростання

Розвиток АПК і притік інвестицій призведуть до економічного зростання


Аграрний сектор і притік інвестицій зможуть  стимулювати  економічне зростання України. Про це в ефірі телеканалу БТБ заявив голова Комітету економістів України Андрій Новак.

«Найшвидший локомотив – це, безумовно, аграрний сектор. Тому що це і сезонний фактор, і та продукція, яка вже є конкурентна на дуже багатьох ринках, в тому числі на європейському, який європейці готові нам відкрити на значно кращих умовах», - зазначив Новак. Наступний кроком, на його думку, має стати залучення інвесторів на виробництва, що створюють продукцію з високою доданою вартістю. «Ми повинні дбати про те, щоб до нас  прийшли масові інвестори, які будуть вкладати у виробництва, де створюється багато доданої вартості, щоб ми могли забезпечити якомога більшу зайнятість українського населення на українській території. Тоді два таких локомотиви – аграрний і інвестиційний – вони разом можуть витягнути нашу економіку на досить високі темпи росту», - підсумував Новак. 

//btbtv.com.ua/





Схожі новини
  • ІIІ Інвестиційний форум Кіровоградської області ELISAVETGRAD INVESTMENT DAY – 2013
  • Буде вигідніше вирощувати худобу
  • Cергій Арбузов: Аграрний сектор цього року може стати лідером за обсягами інвестицій
  • В.Янукович: найбільшим інвестором в аграрний сектор економіки залишається держава
  • Аграрії: Україна наразі дуже приваблива для іноземних інвесторів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.