Аграрний тиждень. Україна
» » На Житомирщині відкрили новий елеватор
» » На Житомирщині відкрили новий елеватор

На Житомирщині відкрили новий елеватор


У селі Радчиці Овруцького району Житомирської області введено в експлуатацію новий елеватор. Потужність елеватора становить 91,5 тис. тонн одночасного зберігання кукурудзи. До об’єкту входять п’ять ємкостей на 32 тис. тонн та вісім ємкостей на 68 тис. тонн, відділення сушки зернових, дві зерноочисні машини, приймальне відділення з автотранспорту, відділення відвантаження зернових на залізничний транспорт. Елеватор працюватиме цілодобово і зможе приймати та переробляти понад 2 тис. тонн зерна протягом доби. На об’єкті створено майже 100 робочих місць.
З нагоди відкриття елеватора було закладено капсулу та наріжний камінь будівництва під фундамент комбікормового заводу. Очікується, що проектна продуктивність промислового об’єкта становитиме 30 тонн комбікормів за годину. Завершення його будівництва та запуск в експлуатацію заплановано до кінця 2015 року.





Схожі новини
  • Держсільгоспінспекція прийняла участь у відкритті нового елеватора на Сумщині
  • Kernel ввів в експлуатацію елеватор у Черкаській області
  • Корпорація «Сварог Вест Груп» розпочала будівництво елеватора у Чернівецькій області
  • На Сумщині розпочато будівництво елеватора потужністю 40 тис. тонн
  • Азаров відкрив річковий зерновий термінал на Київщині

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.