Аграрний тиждень. Україна
» » Мінагрополітики поглиблює українсько-голандське співробітництво
» » Мінагрополітики поглиблює українсько-голандське співробітництво

Мінагрополітики поглиблює українсько-голандське співробітництво


У Міністерстві аграрної політики та продовольства України відбулася робоча зустріч з радником із сільськогосподарських питань Посольства Королівства Нідерландів в Україні Евертом Яном Краєнбрінком.
Під час заходу було обговорено питання підготовки до чергового засідання Українсько-голландської Робочої групи з питань сільського господарства. Серед перспективних напрямів співробітництва було визначено безпеку та якість харчової продукції, розвиток сільських територій. Сторони погодились, що пріоритетними галузями двосторонньої співпраці залишаються картоплярство, плодоовочівництво, тваринництво, виробництво біомаси.
Крім того, голландська сторона проінформувала про ініціативу проведення семінарів та форумів аграрного спрямування за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні.
Довідково:
За 8 місяців 2014 року товарообіг сільськогосподарською продукцією між Україною та Нідерландами склав 710,91 млн. дол. Сальдо торгівлі - позитивне та складає 443, 53 млн. дол. Експорт сільськогосподарської продукції склав 577,22 млн. дол. Імпорт – 133,69 млн. дол.





Схожі новини
  • Україна та Іран поглиблюють співпрацю в аграрному секторі
  • У Парижі обговорили питання франко-української співпраці у сільському господарстві
  • Україна та Франція поглиблять співпрацю в аграрній сфері
  • Україна планує розширити постачання сільгосппродукції та продовольства до Ірану
  • Республіка Корея збільшить інвестування у сільське господарство України

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.