Аграрний тиждень. Україна
» » РФ з 22 жовтня обмежує поставки рослинної продукції з України
» » РФ з 22 жовтня обмежує поставки рослинної продукції з України

РФ з 22 жовтня обмежує поставки рослинної продукції з України


Россільгоспнагляд з 22 жовтня вводить тимчасове обмеження на постачання з України, зокрема транзитом через її територію, усіх видів піднаглядної рослинної продукції. Це випливає з повідомлення російської ветеринарної служби.
Раніше Россільгоспнагляд звернувся до української Держветфітослужбі з проханням до 21 жовтня надати інформацію про обсяги вирощеної цього року в Україні рослинної продукції та про площі, зайняті під окремі культури, а також надати інші переконливі гарантії українського походження рослинної продукції, що постачається з України до Росії.
Запит був пов'язаний з різким збільшенням поставок рослинної продукції з України, а також з відсутністю або навмисним видаленням маркування з упаковки, що, на думку Россільгоспнагляду, може свідчити про поставки через Україну рослинних вантажів з Європейського союзу, що підпали під російські санкції.
До сьогодні Россільгоспнагляд не отримав відповіді на свої запити від Держветфітослужби України, йдеться в повідомленні російської служби.





Схожі новини
  • Росія може обмежити поставки українського молока і м'яса
  • Росія зняла обмеження на постачання українського сиру
  • РФ зняла заборону на постачання молочної продукції одного з українських підприємств
  • Россільгоспнагляд знову нагадує про порушення Україною фітосанітарних вимог МС
  • Росіяни пригрозили обмежити ввезення рослин з України

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.