Аграрний тиждень. Україна
» » Мінагрополітики дбає про розвиток племінної справи?
» » Мінагрополітики дбає про розвиток племінної справи?

Мінагрополітики дбає про розвиток племінної справи?


Відповідно до Положення з проведення апробації селекційних досягнень у тваринництві та відповідно до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 16 жовтня 2014 року “Про проведення апробації заводської лінії Добряка червоної білопоясої породи свиней”, утворена експертна комісія з проведення апробації заводської лінії Добряка червоної білопоясої породи.

До складу експертної комісії увійшли фахівці Мінагрополітики, Національної академії аграрних наук України, науковці аграрних навчальних закладів.

Експертна комісія в термін до 10 листопада 2014 року проведе експертну оцінку селекційного досягнення з виїздом до Миколаївської області. Під час роботи комісії буде проведено оцінку племінних свиней за продуктивними та своєрідними характерними господарсько-корисними ознаками, що притаманні тваринам, які належать до лінії Добряка.

Вказана лінія утворилась внаслідок цілеспрямованої роботи багатьох фахівців галузі та бере початок від видатного представника породи - Добряка, який мав значний вплив на розвиток морфологічних та продуктивних ознак, що перевищували попередні типи та стійко передавав їх потомству.

Висновки експертної комісії будуть розглянуті Науково-експертною радою Міністерства аграрної політики та продовольства України.

//minagro.gov.ua





Схожі новини
  • Міністр Ігор Швайка ініціював припинення реорганізації аграрних вишів Харківської області
  • 26 липня на прямій телефонній лінії Уряду - Мінагрополітики
  • Підсумкова колегія Міністерства аграрної політики та продовольства України
  • Про Всеукраїнське зібрання вчених економістів-аграріїв в формі засідання Науково-експертної ради Мінагрополітики України
  • МИКОЛА ПРИСЯЖНЮК ПЕРЕБУВАЄ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ У БРЮССЕЛІ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.