Аграрний тиждень. Україна
» » Визначили лідера в селекції сільськогосподарських культур
» » Визначили лідера в селекції сільськогосподарських культур

Визначили лідера в селекції сільськогосподарських культур


Компанія RAGT Semences - визнаний лідер селекції сільськогосподарських культур. Це єдина компанія в Європі, яка веде селекційні програми по 26 польових культурах.

Найкращі зразки своєї продукції французька компанія представила під час міжнародної агропромислової виставки ІнтерАгро, яка відбулась в Києві у жовтні цього року, розповідає директор RAGT Semences -Україна Тетяна Маларанж.

Лінійка продукції RAGT Semences включає всі групи стиглості. Це дає можливість відповідати на всі запити ринку. Особливістю гібридів соняшнику, які пропонує французька компанія, - це надзвичайно високий вміст олії, стійкість до хвороб, що відповідно підвищує стабільність врожаю.

Одна із основних переваг компанії RAGT Semences полягає в тому, що більша частина виробництва насіннєвого матеріалу відбувається на території західної Європи, що підтверджує якість французької генетики.

Джерело: Телеканал новин "24"





Схожі новини
  • Лише 5% випускників аграрних вишів готові повернутися у село
  • Кіпрська компанія купує "Миколаївську аграрну компанію"
  • "Кернел" Веревського збільшив продажі зерна на 22,5%
  • В Украине представили гибриды подсолнечника с урожайностью более 4 т/га
  • KSG Agro до кінця року запустить завод з випуску біопалива

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.