Дніпропетровщина зібрала понад 700 тис тонн, овочів — більш ніж 700 тис тонн.
Про це під час відкритого мікрофону, зауважив директор департаменту агропромислового комплексу, розвитку сільських територій та ринкового середовища ОДА Вадим Удовицький, інформує прес-служба ОДА.
«Що стосується овочевого набору, то ми закрили потребу в повному обсязі. Для області необхідно близько 470 тис тонн картоплі, а ми її виробили більш ніж 700 тис тонн. Мешканці нашого регіону відчувають це по цінам на картоплю — вона доступна, до того ж наявна у великому асортименті. На борщовий набір — це капуста, столовий буряк, морква, цибуля — також ціна доступна. Ми виробили більше 700 тис тонн овочів відкритого та закритого ґрунту», — йдеться у повідомленні.