Аграрний тиждень. Україна
» » Фермери обрали собі нового-старого ватажка
» » Фермери обрали собі нового-старого ватажка

Фермери обрали собі нового-старого ватажка


Вчора на позачерговому звітно-виборному з’їзді Асоціації фермерів та приватних землевласників України делегати з 24 областей України, більшістю голосів, обрали своїм президентом Івана Томича. Свого часу І.Томич вже очолював АФЗУ, згодом був головою Аграрного комітету Верховної Ради України 6-го скликання, а до недавнього часу – головою ВГО «Союз учасників СОК України» і почесним президентом АФЗУ.
Фермери прийняли стратегію нової аграрної політики, в основі якої є формування фермерського устрою у сільській місцевості України. Першочерговим завданням з’їзд визначив роботу по розбудові районних організацій, запровадження персоналізації фермерських господарств та перехід на фіксоване членство в Асоціації.
Прес-служба АФЗУ





Схожі новини
  • При внесенні змін до держбюджету необхідно виділити 1,2 млрд грн на розвиток середніх і малих сільгоспвиробників, - АФЗУ
  • Представники Аграрної біржі прийняли участь у розширеному засіданні ради ВГО «Асоціація фермерів та приватних землевласників України»
  • Фермери пообіцяли Литвину пікетувати Раду з 3 жовтня
  • МІНАГРОПОЛІТИКИ: МИ НАЦІЛЕНІ НА ПЛІДНУ СПІВПРАЦЮ З УКРАЇНСЬКИМ ФЕРМЕРСТВОМ. ЙОГО РОЛЬ ВАЖКО ПЕРЕОЦІНИТИ
  • Фермерство – спосіб життя з глибоким духовним корінням

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.