Аграрний тиждень. Україна
» » Введено в дію нову структуру Мінагрополітики
» » Введено в дію нову структуру Мінагрополітики

Введено в дію нову структуру Мінагрополітики


Міністром аграрної політики та продовольства України введено в дію нову структуру та штатний розпис Мінагрополітики України.
Нова структура спрямована на поглиблення євроінтеграції, дерегуляцію в аграрній сфері, покращення умов роботи бізнесу, підвищення ефективності в управлінні державним майном.
Зокрема, створено новий напрям щодо управління державним майном, функції якого раніше були розпорошені між декількома підрозділами, що призводило до неефективності управління. Також створено новий напрям із забезпечення електронного документообігу. Виділено в окремий самостійний підрозділ взаємодії з громадськими організаціями та підсилено напрямок боротьби з корупцією.
Всі зміни відбулися за рахунок оптимізації структури Мінагрополітики без збільшення чисельності працівників міністерства.
Робота щодо оптимізації структури міністерства, скорочення чисельності працюючих та одночасному підвищенню ефективності їх роботи продовжується.
//minagro.gov.ua





Схожі новини
  • Створено комісію з конкурсного відбору керівників держпідприємств
  • Приведено до норм чинного законодавства
  • Швайку представили колективу Мінагрополітики
  • Прес-служба Мінагрополітики - за дотримання стандартів журналістики
  • Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій буде реорганізовано

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.