Аграрний тиждень. Україна
» » Аграрний фонд розробляє спрощену процедуру торгів через аграрну біржу
» » Аграрний фонд розробляє спрощену процедуру торгів через аграрну біржу

Аграрний фонд розробляє спрощену процедуру торгів через аграрну біржу


ПАТ «Аграрний фонд» розробляє спрощену процедуру торгів через аграрну біржу, яка буде запроваджена найближчим часом.

Про це заявив т.в.о. голови правління ПАТ «Аграрний фонд» Андрій Радченко 20 лютого на тристоронній робочій нараді за участю представників Міністерства аграрної політики та продовольства України, Аграрного фонду та хлібопекарських підприємств.

«Спрощена процедура торгів через аграрну біржу дозволить скоротити термін розгляду заявок підприємств до декількох днів, що дозволить хлібопекарням швидше купувати борошно, і стабілізує ситуацію на ринку», - повідомив Андрій Радченко.

Він зазначив, що ПАТ «Аграрний фонд» чекає від хлібопекарських підприємств заявки на найближчі 6 місяців на придбання борошна, зокрема і для виробництва хліба простих рецептур.

«Укладання довгострокових контрактів між фондом і хлібопекарями сприятиме більш відкритій роботі між фондом і підприємствами», - підкреслив Радченко.

Своєчасне щомісячне подання заявок на придбання борошна дозволить Аграрному фонду спланувати переміщення пшениці в межах України і своєчасно задовольнить потреби ринка.

//minagro.gov.ua





Схожі новини
  • В Україні немає дефіциту борошна, є лише підвищений попит на цей продукт,
  • Без змін або знову виявлено мільярдні зловживання
  • Андрія Радченка призначено в.о. голови правління ПАТ «Аграрний фонд»
  • Цьогоріч волинські хлібопеки закуповуватимуть у Аграрного фонду борошно по 2,66 грн за кілограм
  • Аграрний фонд накопичив достатньо зерна для виробництва борошна з метою уникнення зростання цін на найбільш вживані сорти хліба

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.