Аграрний тиждень. Україна
» » Цьогорічний врожай може перевищити минулорічний, - Ярослав Краснопольський
» » Цьогорічний врожай може перевищити минулорічний, - Ярослав Краснопольський

Цьогорічний врожай може перевищити минулорічний, - Ярослав Краснопольський


Озимі знаходяться переважно в доброму і задовільному стані, лише 13% посівів на півдні є проблемними. Якщо товаровиробники зможуть належним чином провести підживлення і захист рослин - врожай може перевищити минулорічний. Про це повідомив Перший заступник Міністра аграрної і продовольства Ярослав Краснопольський у інтерв’ю інформаційному агентству «Укрінформ».
За словами Першого заступника Міністра, у Донецькій області засіяли 97 тисяч гектарів із 112 тисяч гектарів прогнозованих. «Гірше у нас ситуація в Луганській області. До запланованого посіяли тільки 37% або 30 тисяч гектарів із 77. Частина полів залишається замінованими, іде процес розмінування», - зауважив Ярослав Краснопольський.
Також Перший заступник Міністра повідомив, що Мінагрополітики відновило контроль в управлінні підпорядкованими підприємствами. «Майже сто державних підприємств, які підпорядковуються Мінагрополітики існували фактично на папері. Прибуткових підприємств практично немає. Окрім загальної перевірки ми залучили міжнародні аудиторські компанії до поглиблення фінансової діагностики. Після її проведення ми зрозуміємо, чи підприємство буде приватизовано чи можна здійснити відновлення діяльності. Далі ми будемо обирати чи звільняти керівника із займаної посади», - наголосив Перший заступник Міністра Ярослав Краснопольський.





Схожі новини
  • Ярослав Краснопольський: Запасів продовольства в Україні достатньо, ситуація контролюється
  • Мінагрополітики ініціювало відсторонення керівника Держрибагенства
  • Подолання корупції допоможе залучили в аграрну галузь мільярдні інвестиції, — Ярослав Краснопольський
  • Андрія Радченка призначено в.о. голови правління ПАТ «Аграрний фонд»
  • Інвестиційний проект для відновлення зрошення на Півдні проходить обговорення

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.