Аграрний тиждень. Україна
» » Огляд ринків зернових та олійних культур станом на 12 червня 2015 року
» » Огляд ринків зернових та олійних культур станом на 12 червня 2015 року

Огляд ринків зернових та олійних культур станом на 12 червня 2015 року


Протягом минулого тижня на вітчизняному ринку пшениці спостерігався переважно боковий ціновий тренд. Так, ціна на продовольчу та фуражну пшеницю в гривневому еквіваленті змін не зазнала, в той час як доларова за рахунок девальвації - зменшилась на 0,1% відповідно.
Вартість пшениці на світовому ринку переважно була нижчою порівняно з попереднім звітним періодом, що зумовлено зміною прогнозу виробництва Міністерсвом с/г США в бік збільшення. Лише пшениця зі вмістом білку 10,5% здорожчала, що зумовлено незначним збільшенням попиту та високою ймовірністю засухи на території вирощування культури у Франції. За звітний період експортними компаніями було поставлено на зовнішні ринки 104 тис. тонн пшениці, що на 26% менше показника попереднього тижня.





Схожі новини
  • Мінагрополітики: Україна експортувала понад 9 млн тонн пшениці
  • Інформаційний бюлетень незалежної громадської Експертної ради з питань цінової ситуації на аграрному ринку на 6 листопада 2014р.
  • Цінова ситуацiя на ринках основних зернових та олійних культур станом на 29 серпня 2014 року
  • Аналітичний огляд світового ринку за 04-11 жовтня 2013 року
  • Аналітичний огляд ринку 13 вересня 2012 року

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.