Аграрний тиждень. Україна
» » Земельні спекуляції
» » Земельні спекуляції

Земельні спекуляції


Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України припинило антиконкурентні дії Степанківської сільської ради Черкаського району
Як встановило відділення, Степанківська сільська рада укладала з суб’єктами господарювання договори, якими передбачено застосування різної ставки орендної плати за користування земельними ділянками однакового цільового (функціонального) призначення. Такі дії могли призвести до обмеження конкуренції, - відзначають в обласному тервідділенні АМКУ.
Орган місцевого самоврядування, встановивши різні розміри орендної плати за земельної ділянки, створив дискримінаційні умови діяльності суб’єктам господарювання, які діють на одному і тому ж ринку та є конкурентами.
Сільська рада визнала порушення та зобов’язалась привести свою діяльність у відповідність до вимог конкуренційного законодавства.





Схожі новини
  • На Кам’янщині підприємці роками недоплачували за оренду ставків
  • На Тернопіллі сплачено 237 млн. грн. орендної плати
  • Черкаські антимонопольники зобов’язали дніпропетровського виробника змінити маркування продукції
  • АМКУ рекомендує пекарям не піднімати ціни на хліб
  • АМКУ у Львові оштрафував Шувар на 20 тис. грн

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.