Аграрний тиждень. Україна
» » Держфонд підтримки фермерських господарств очолив Іван Слободяник
» » Держфонд підтримки фермерських господарств очолив Іван Слободяник

Держфонд підтримки фермерських господарств очолив Іван Слободяник


Іван Слободяник призначений виконуючим обов’язки генерального директора Українського державного фонду підтримки фермерських господарств. Відповідний наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України підписано 3 липня.
Пріоритетним завданням на посаді новопризначений керівник вважає нормалізацію діяльності підприємства та створення дієвих механізмів підтримки дрібного бізнесу. «Фонд має перетворитися із формальної установи в ключову організацію з підтримки фермерства, домашніх господарств та сільгоспкооперації. Переконаний, саме ці форми господарювання мають величезний економічний потенціал, який необхідно реалізувати, у тому числі, за допомогою і нашого фонду. Крім того, важливо знайти додаткові недержавні джерела фінансування», — прокоментував Іван Слободяник.
Наказом міністерства від 1 липня виконання обов’язків гендиректора підприємства булознято з першого заступника голови Укрдержфонду Юрія Романюка.

//minagro.gov.ua





Схожі новини
  • Мінагрополітики звільнило керівництво ДАК «Хліб України»
  • Андрія Радченка призначено в.о. голови правління ПАТ «Аграрний фонд»
  • Призначено виконуючого обов’язки генерального директора ДП «Артемсіль»
  • Фермери, селяни та кооператори залишаться в центрі державної підтримки
  • В Аграрному фонді представили нового керівника

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.