Аграрний тиждень. Україна
» » ВисокоякіснІ гібриди сортів кукурузди, новітня техніка і кредити під 4% річних
» » ВисокоякіснІ гібриди сортів кукурузди, новітня техніка і кредити під 4% річних

ВисокоякіснІ гібриди сортів кукурузди, новітня техніка і кредити під 4% річних


«День поля» зібрав черкаських аграріїв та банкірів на кукурудзяних полях поблизу Білозір’я. Захід організований компанією Maisadour Semences у партнерстві з «Новофарм».
Для учасників були представлені новинки високоякісних гібридних сортів кукурузди, добрив та техніки, що стане у пригоді сільгосппідприємствам. Додатково аграрії мали можливість отримати банківську консультацію. Особливо цінною для них була інформація щодо кредитних програм фінансування агробізнесу під 4 % річних.
«Ця програма надає аграріям можливість проводити безготівкові розрахунки з партнерами частково, або ж і зовсім за рахунок наданого банком ліміту фінансування вчасно за обраної аграрієм дати, - розповідає керівник бізнесу корпоративних клієнтів Віталій Байда. - Партнери аграріїв отримують від банківської установи гарантію сплати, а самі аграрії можуть проводити розрахунки з ними за лімітом фінансування під 4% на строк до 365 днів».





Схожі новини
  • Кредитна лінія для поповнення оборотного капіталу великого агрохолдингу
  • Від відкриття Земельного банку виграють фермери та малі й середні агропідприємства
  • Аграріїв кредитують під 24%, розвивати галузь неможливо - експерт
  • Аграрії можуть повернути кредити банкам - експерт
  • Земельний банк кредитуватиме аграріїв під 10% річних

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.