Аграрний тиждень. Україна
» » До проекту аграрних розписок приєднуються ще три області, — Рутицька
» » До проекту аграрних розписок приєднуються ще три області, — Рутицька

До проекту аграрних розписок приєднуються ще три області, — Рутицька


До проекту аграрних розписок приєднуються ще три області. Про це сказала заступник Міністра з питань євроінтеграції, коментуючи впровадження фінансового інструменту на території України.
«На Полтавщині в проекті аграрних розписок прийняло учать вже більше 10 аграрних підприємств. Після успішного запуску в Полтавській області, проект стартував в Черкаській, Харківській та Вінницькій областях. Загалом, аграрні розписки принесли майже 20 млн. дол. І вже зараз ми плануємо розширювати географію проекту, мова йде про Одеську область, яка теж зацікавилась таким фінансовим інструментом», — зазначила Владислава Рутицька.
Запровадження аграрних розписок — одне з пріоритетних завдань Мінагрополітики. Такий фінансовий інструмент забезпечить підтримку оборотного капіталу для малого та середнього бізнесу, а також буде стимулювати створення кооперативів. Зараз до проекту приєднуються ще три області.
«Пілотний проект почався з Полтавської області, і його успішне проведення стимулювало до поширення розписок на території інших регіонів», — додав голова громадської організації Agro.ReformsUA Олег Проценко.

//minagro.gov.ua





Схожі новини
  • Міжнародні експерти допоможуть впроваджувати в Україні аграрні розписки та агрострахування
  • Олексій Павленко: Аграрні розписки - новий та перспективний інструмент залучення товарних та фінансових ресурсів в аграрну галузь
  • Українські підприємства зможуть вийти на ринок ЄС із продукцією тваринництва
  • Проект Єврокомісії з розвитку сільгоспкооперативів стартував в області
  • Експерт: Аграрні розписки – це новий інструмент кредитування, який є потенційно цікавим для всіх учасників ринку

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.