Аграрний тиждень. Україна
» » Фермерам нададуть 500 мільйонів допомоги
» » Фермерам нададуть 500 мільйонів допомоги

Фермерам нададуть 500 мільйонів допомоги


Фермерам нададуть 500 мільйонів допомогиЄвропейська комісія ухвалила перший пакет спеціальної програми, яка передбачає допомогу для фермерів ЄС на суму €500 млн, повідомляє www.thepigsite.com
Більша частина пакету (420 млн €) є цільовою допомогою, яка виділяється державами-членами ЄС у формі «національних конвертів» в основному для фермерів молочної і свинарської галузей, орієнтованої на сектори, що найбільш постраждали від ситуації на ринку.
Крім того, Комісія продовжує уважно стежити за ринком свинини та готова активізувати розширену схему Допомоги Приватному Зберіганню для м’яса свинини. За подальшою ініціативою, на чолі з DG ECHO, Комісія планує забезпечити підтримку потреб у харчуванні біженців в ЄС (30 млн €).
Комісар Філ Хоган: "Частина цього пакету спрямована на вирішення більш короткострокових проблем з оборотними коштами, з якими стикається велика кількість фермерів, я радий, що ми змогли рухатися так швидко. Тепер все залежить від національних адміністрацій, вони повинні переконатися, що об'єктивні умови розподілу пакету допомоги визначені, а кошти можуть оперативно надійти тим фермерами, що найбільше постраждали.





Схожі новини
  • Як і хто розподілить державну допомогу між фермерами
  • Фінансування обсягом €7 мільйонів в рамках Програми фінансування альтернативної енергетики в Україні
  • ЄС підтримає фермерів прямими платежами
  • Представники Аграрної біржі прийняли участь у розширеному засіданні ради ВГО «Асоціація фермерів та приватних землевласників України»
  • Сільгосппідприємства Дніпропетровщини отримають 1,5 млн. грн за пересів озимих

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.