Аграрний тиждень. Україна
» » Проект Податкового кодексу не враховує інтереси виробників молока і м'яса
» » Проект Податкового кодексу не враховує інтереси виробників молока і м'яса

Проект Податкового кодексу не враховує інтереси виробників молока і м'яса


Проект Податкового кодексу не враховує інтереси виробників молока і м`яса. Це відзначають експерти Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) і Європейської Бізнес Асоціації (ЄБА), коментуючи норми Податкового кодексу, прийнятого Верховною Радою в першому читанні.

У повідомленні відзначається, що не зважаючи на численні звернення асоціацій, які представляють інтереси агропромислового комплексу, з проханням зберегти існуючий механізм податкової підтримки виробників молока і м`яса на середньострокову перспективу, ризик кардинальної зміни механізму виплати дотацій, починаючи вже з 2011 року, залишається.

Враховуючи важливість цього питання, зокрема, з погляду формування цін на м`ясомолочну продукцію, УКАБ та ЄБА звернулися до парламентських фракцій і профільних комітетів Верховної Ради України щодо необхідності збереження податкової підтримки виробників молока і м`яса, зокрема, особистих селянських господарств.

УЗА





Схожі новини
  • Внесено законопроект, щодо усунення розбіжностей пов’язаних з введенням в дію нової «Класифікації видів економічної діяльності» КВЕД ДК 009:2010
  • Уряд знижує податкове навантаження на машинобудівні підприємства
  • Податкові новації можуть позбавити аграріїв 20 млрд. грн. доходів щорічно
  • Селяни втрачатимуть 500 млн. грн. щороку при державному регулюванні цін на молоко
  • УАК: Парламент повертає одного посередника в зерновий ПДВ-ланцюг

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.