Аграрний тиждень. Україна
» » Як Мінагрополітики бореться з корупцією
» » Як Мінагрополітики бореться з корупцією

Як Мінагрополітики бореться з корупцією


Мета Мінагрополітики – зробити сприятливий бізнес-клімат, який стимулюватиме інвестиції в українське сільське господарство. Про це повідомив заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Володимир Лапа представляючи дерегуляцію в аграрному секторі під час телемарафону на 5 каналі.
«Наше завдання щоб регуляторні процедури працювали чесно і прозоро. Якщо до відомства надходить сигнал про корупцію – ми реагуємо миттєво. На сьогодні скасовані проекти сівозмін, на які так довго нарікали сільгоспвиробники. Удосконалені процедури реєстрації прав оренди, зроблений добровільний карантинний сертифікат при перевезенні зерна, зменшено терміни видачі фітосанітарного сертифікату»,.
Він повідомив, що ближчим часом буде опубліковано рішення Уряду щодо добровільного ветеринарного свідоцтва при перевезенні зерна. «Раніше з кожної тонни зерна бізнес мав платити долар два корупційних поборів. Щорічно тіньові схеми забирали мільярди гривень», - наголосив Володимир Лапа.
//minagro.gov.ua/node/19219





Схожі новини
  • Мінагрополітики звільнило керівництво ДАК «Хліб України»
  • Володимир Лапа: Ситуація щодо посівної - на постійному контролі Мінагрополітики
  • Економія в 5 мілярдів гривень
  • Мінагрополітики запроваджує європейський досвід підтримки дрібних аграріїв — Володимир Лапа
  • До кінця 2013 року щонайменше 500 тис. договорів оренди землі залишаться незареєстрованими

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.