Аграрний тиждень. Україна
» » Українське сг привабливий вектор для інвестицій
» » Українське сг привабливий вектор для інвестицій

Українське с\г привабливий вектор для інвестицій


Про це заступник Міністра з питань європейської інтеграції зазначила під час засідання робочої групи Організації економічного співробітництва і розвитку (ОЕСР), що пройшла в Парижі.
"ОЕСР — міжнародне товариство розвинених країн з ринковою економікою Це той ринок за який варто боротися Україні. Більш того, саме звідси ми маємо залучити іноземні інвестиції і новітні технології для розвитку аграрної галузі", - наголосила заступник Міністра.
Під час засідання сторони обговорили інвестиції в сільське господарство, реформування аграрної галузі та коло задач для покращення інвестиційного клімату в Україні.
"Хочу щоб наші партнери переконалися: українське сільське господарство — це привабливий вектор для інвестицій. Адже саме зараз створюються всі умови для кількісного і якісного росту не тільки в виробництві сировини, але й перш за все в галузі переробки аграрної продукції", - додала заступник Міністра.
//minagro.gov.ua/uk/node/19299





Схожі новини
  • Україна експортувала с/г продукції до Франції на $183 млн
  • Міжнародні експерти допоможуть впроваджувати в Україні аграрні розписки та агрострахування
  • У Парижі обговорили питання франко-української співпраці у сільському господарстві
  • Нідерланди інвестуватимуть в українське овочівництво та тваринництво
  • Україна - Білорусія

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.