Аграрний тиждень. Україна
» » Уряд хоче використати землю Академії аграрних наук
» » Уряд хоче використати землю Академії аграрних наук

Уряд хоче використати землю Академії аграрних наук


Кабінет Міністрів створив міжвідомчу робочу групу з питання стану використання земель Національної академії аграрних наук на чолі з міністром аграрної політики й продовольства Олексієм Павленком. Про це сказано в постанові №1120 від 13 жовтня, опублікованій на сайті уряду 29 грудня, передає Агравері. Заступником голови комісії призначений президент Академії аграрних наук Ярослав Гадзало. Усього до складу робочої групи ввійшли 12 державних службовців. Робоча група є тимчасовим консультативно-дорадчим органом Кабміну, що визначає шляхи, механізми й способи підвищення ефективності використання земель Академії аграрних наук і подає відповідні рекомендації уряду. Голова групи затверджує її персональний склад і призначає секретаря. Організаційне, інформаційне, матеріально-технічне забезпечення діяльності міжвідомчої робочої групи здійснює Міністерство аграрної політики за участі Академії аграрних наук.
Читайте більше тут: //expres.ua/news/2015/12/29/166712-uryad-hoche-vykorystaty-zemlyu-akademiyi-agrarnyh-nauk





Схожі новини
  • Про Загальні збори Національної академії аграрних наук України
  • Постанова Президії Національної академії аграрних наук України від 16 жовтня 2012 року (Протокол № 16) "Про проведення позачергової сесії Загальних зборів Національної академії аграрних наук України"
  • Про засідання Президії Національної академії аграрних наук України з питання “Про наукове забезпечення вдосконалення та збереження генетичних ресурсів сільськогосподарських тварин"
  • Про засідання Бюро Президії Національної академії аграрних наук України з питання "Наукове забезпечення та перспективи органічного виробництва в Україні"
  • Ліквідовано інститут шовківництва

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.