Аграрний тиждень. Україна
» » Інвестиції в приваткомпанії зросли
» » Інвестиції в приваткомпанії зросли

Інвестиції в приваткомпанії зросли


У 2015 році в приватизовані підприємства України за фактом було інвестовано 15 млрд грн., проти очікуваних 12,7 млрд грн. Про це з посиланням на результати перевірки виконання умов договорів купівлі-продажу об'єктів держвласності проведених Фондом держмайна України. Інвестиції в приватизовані підприємства України, зросли на 18% або на 2,3 млрд грн — до 15,04 млрд грн.
Наголошується, що згідно з умовами договорів, підприємства повинні були отримати на початок січня 2015 року 12,7 млрд грн, а за фактом було інвестовано 15,04 млрд грн. За даними перевірки, обсяги інвестицій в іноземній валюті також значно перевищують передбачені умовами приватизації. На приватизовані підприємства надійшли 1,9 млрд дол., і 72 млн євро інвестицій, тоді як договорами передбачалося надходження до 1,5 млрд дол., і 19,26 млн євро.
Всього на кінець 2015 року по договорам купівлі-продажу пакетів акцій, об'єктів незавершеного будівництва та об'єктів малої приватизації було інвестовано на загальну суму понад 27,8 млрд грн.
//agroconf.org/content/investiciyi-v-privatizovani-kompaniyi-zrosli-na-23-mlrd-griven





Схожі новини
  • МінАПК хоче отримати від приватизації "Укрспирту" до 5 млрд
  • До Фонду держмайна передано 8 підприємств АПК
  • Рішення для сільського господарства забезпечив ріст прибутку компанії BASF
  • Цього року в аграрну галузь інвестовано 66 млрд грн, - Олексій Павленко
  • Обсяг нових кредитів з/х компаніям у травні 2013 р. скоротився на 27,3% - до 4,8 млрд грн, - НБУ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.