Аграрний тиждень. Україна
» » За рік ціни на яловичину зросли на 32%
» » За рік ціни на яловичину зросли на 32%

За рік ціни на яловичину зросли на 32%


У січні 2016 року середні ціни на свіже чи охолоджене м’ясо ВРХ зросли на 32,2% на свинину свіжу чи охолоджену на 16,1%.
Про це свідчать дані Держстату.
Так, за інформацією статистів свіже чи охолоджене м’ясо великої рогатої худоби подорожчало на 32,2% — до 46,3 тис. грн/тонну проти 35,0 тис. грн/тонну (січень 2015 до відповідного місяця 2016).
Свіже чи охолоджене м’ясо свійської птиці — на 25,9% — до 29,2 тис. грн/тонну проти 23,2 тис. грн/тонну (січень до січня).
Напівкопчені ковбаси — на 18,0% — до 67,0 грн/тонну проти 56,8 тис. грн/тонну (січень 2015 до січня 2016).
Олія соняшникова та її фракції — на 45,4% — до 22,9 тис. грн/тонну проти 15,8 тис. грн/тонну (січень до січня).
Вартість вершкового масла жирністю менше 85% — на 29,1% — до 66,8 тис. грн/тонну проти 51,8 тис. грн/тонну (січень до січня).
Вартість гречаних круп зросла в грудні у порівнянні з січнем 2015 року на 78,0% — до 19,3 тис. грн/тонну проти 10,8 тис. грн/тонну у січні.
//agravery.com/uk/posts/show/alovicina-za-rik-podorozcala-na-32





Схожі новини
  • Пакистан та Туреччина – найбільші покупці українського нуту
  • Зернові запаси Черкащини на третину перевищують минулорічні
  • Цінова ситуацiя на ринках основних зернових та олійних культур станом на 29 серпня 2014 року
  • На иракском тендере пшеницу по самой низкой цене предлагает Украина
  • Египет возобновил покупку пшеницы в Украине

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.