Аграрний тиждень. Україна
» » Україна – Латвія
» » Україна – Латвія

Україна – Латвія


У м. Рига (Латвія) 10-11 травня відбулося установче засідання українсько-латвійської Комісії з питань економічного, промислового та науково-технічного співробітництва. В роботі комісії від Міністерства аграрної політики України взяв участь заступник міністра Василь Моцний.


Під час засідання обговорювались питання, пов’язані зі співробітництвом в області агропромислового комплексу, зокрема в таких галузях сільського господарства як рослинництво й насінництво, тваринництво й ветеринарна медицина, харчова промисловість.

Члени комісії також обговорили сучасний стан торговельно-економічного співробітництва в галузі агропромислового комплексу між Україною та Латвійською Республікою.

В рамках комісії проведено переговори щодо поглиблення співпраці з актуальних напрямків співробітництва, а саме: сприяння збільшенню товарообігу продукції агропромислового комплексу між Україною і Латвійською Республікою, з вирощування та переробки ріпаку на біодизель, вирощування льону, можливість залучення Україною технічної допомоги Латвійської Республіки.

Прес-служба Мінагрополітики





Схожі новини
  • Україна та Росія домовилися розширити двосторонню торгівлю сільгосппродукцією
  • Міністр Микола Присяжнюк відбув з робочим візитом до Росії
  • Україна планує збільшити постачання сільгосппродукції та продовольства до Саудівської Аравії
  • ДЕЛЕГАЦІЯ МІНАГРОПОЛІТИКИ У МОСКВІ ОБГОВОРЮЄ УКРАЇНСЬКО-РОСІЙСЬКЕ СПІВРОБІТНИЦТВО У ГАЛУЗІ АПК
  • Україна-Росія

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.