Аграрний тиждень. Україна
» » Для розвитку АПК залучать 47 млрд. грн.
» » Для розвитку АПК залучать 47 млрд. грн.

Для розвитку АПК залучать 47 млрд. грн.


Реалізація Державної цільової програми розвитку аграрного сектора економіки України на період до 2020 р. потребуватиме фінансування в обсязі 47,1 млрд. грн., у тому числі 35,6 млрд. грн. за рахунок коштів державного бюджету, повідомляє «Інтерфакс-Україна».
Згідно з концепцією, у результаті виконання програми, зокрема, очікується збільшення обсягів виробництва валової сільськогосподарської продукції усіма категоріями господарств; збільшення обсягу експорту вітчизняної сільськогосподарської продукції на 3-4%, продукції харчової та переробної промисловості на 5-7%.
Очікується розширення площі виробництва органічної продукції та сировини, збільшення площі спеціальних сировинних зон; створення державного реєстру племінних сільськогосподарських тварин.
Планується розширення бази формування власних фінансових ресурсів агропідприємств та поліпшення умов доступу до зовнішніх джерел фінансування; вдосконалення системи державної підтримки сільгоспвиробництва; створення ефективної інформаційно-маркетингової системи.
//teren.in.ua/article/ahronovyny_5_kvitnya





Схожі новини
  • Мінфін Росії планує скоротити витрати бюджету на АПК в 2016-2020 роки
  • Міністерство економічного розвитку і торгівлі України оприлюднила проект Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки.
  • На Житомирщині приріст виробництва валової продукції с/г становить 276 млн. грн
  • Азаров взявся за овочі
  • Комплексна програма підтримки розвитку українського села на період до 2015 року

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.